Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sonett Mosópor színes ruhához - szenzitív 1,2 kg

Ár:
5.100 Ft
Egységár: 4.250,00 Ft/kg

Szenzitív termékeinket allergiások számára különösen ajánljuk.

Ajánlott alkalmazási hőmérséklet: 20-60°C.  Kíméli a színeket és már 20 °C-tól kiválóan tisztítja a színes és finom gyapjú-, len-, a műszálas és kevert szálas ruhákat.

Elérhetőség: Előrendelhető szállítás 4-6 hét
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Sonett Fehérítő és folteltávolító 450 g Sonett Fehérítő és folteltávolító 450 g
2.100 Ft
Sonett Öblítő 1 liter Sonett Öblítő 1 liter
2.200 Ft
Menny.:db

Leírás

Szenzitív termékeinket allergiások számára különösen ajánljuk

Kapható: 1,2 kg

Ajánlott alkalmazási hőmérséklet: 20-60°C. Kíméli a színeket és már 20 °C-tól kiválóan tisztítja a színes és finom gyapjú-, len-, a műszálas és kevert szálas ruhákat.

Adagolás:

Az összetevők eredete és tulajdonságai:

A legfőbb összetevője a bioszappan, amihez a felhasznált nyersanyagok minősített biogazdálkodásból származó növényi olajok például pálmaolaj, repceolaj, napraforgó-és kókuszolaj. Ezen olajok, lúgos anyagokkal felmelegítve szappant képeznek. A mosásnál az aktív hatóanyag a szappan, ami egyedien ötvözi a mosási folyamathoz szükséges tulajdonságokat, mint a szennyeződésnek nedvesítése, feloldása és elnyelő képessége.

A cukor felületaktív anyagokhoz felhasznált nyersanyagok közé tartozik a cukor, a növényi keményítő és a kókuszolaj ami kiváló zsír és más szennyeződés-feloldási képességével járul hozzá ennek a terméknek a hatékonyságához. Emellett kemény víz esetén kalcium szappan képződik és ezáltal a szennyeződés finoman eloszlik, nem rakódik le a ruhán.

A harmadik aktív összetevő a Quillaja, a dél-Amerikai bio Quillaja saponaria fa kérgéből kivont folyadék, ami kiválóan hatékony ugyanakkor gyengéd folteltávolító tulajdonságokkal bír színes ruhákon még alacsony hőfokon is.

A kalcium és konyhasó közötti kémiai reakciójának eredménye a nátrium-karbonát. Az olvasztott kvarchomok és nátrium karbonát vegyülete a metaszilikát. Mindkettő növeli a mosási lúg intenzitását és legfőképpen elősegítik a zsíros anyagok eltávolítását.

A zeolit és a citrát (citromsav sója) megkötik a vízkövet alacsony hőmérsékleten és megelőzik a mosógépben és a ruházatokon a vízkőlerakódásokat. A zeolit a (nátrium alumínium szilikát) a könnyen hozzáférhető nátrium-szilikát és nátrium-aluminát nyersanyagokból készül. Ez a szilikát az ioncserélő berendezés rendszerével működik, azaz megköti a kalcium és magnézium ionokat (kemény víz okozója) és lágy vizet eredményez a szappant tartalmazó mosószereknek. A citrát (citromsav sója) fermentált cukor tartalmú ipari melléktermékből származik- például melasz - és alacsony hőmérsékleten is megköti a vízkövet.

Különleges terméktulajdonságok: Magas koncentrátumú mosópor, alkalmas minden színes és finom anyaghoz. Quillaja saponaria kivonatot tartalmaz, ami híres a zsíroldó képességéről. Nem tartalmaz semmilyen petrolkémiai vízkő-megkötő anyagot például poli-aszparaginsavat, csupán természetes citromsavat (citrát). Alkalmazható minden vízkeménységnél, nem szükséges kiegészítő vízlágyítót alkalmazni.

Nem tartalmaz:

 • Illatanyagokat
 • Tartósítószereket
 • Színező- és töltőanyagokat
 • Kőolajszármazékot
 • Enzimeket, GMO anyagokat

Összetételére jellemző:

 • Csak növényi felületaktív anyagot tartalmaz
 • Teljes mértékig biológiailag lebomló
 • Az összes összetevőt feltüntetjük, tekintet nélkül a mennyiségre

Összetevők:

List of ingredients as per EC 648/2004

Product declaration

%

Zeolite, sodium soap*, sodium citrate, coco glucoside, sodium carbonate, sodium silicate, sodium bicarbonate, Quillaja saponaria* *certified organically grown

Zeolite

Zeolit

15-30 %

Soap from vegetable oils, certified organically grown

Szappan növényi olajból, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

15-30 %

Citrate

Citromsav

15-30 %

Sugar surfactant

Cukor felületaktív anyag

5-15 %

Sodium carbonate

Nátrium-karbonát

5-15 %

Silicates

Szilikátok

1-5 %

Sodium bicarbonate

Nátrium-hidrogénkarbonát

1-5 %

Organic Quillaja, certified organically grown

Quillaja ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

< 1%

powder humidity

Granulátum nedvességtartalom

10-15 %

*Ellenőrzött ökológiai gazdaságból és vadon termett

Minősítések:

 • Vegan
 • Stop climate change
 • CSE label
 • Eco Garantie

Vegánquestion_mark igen
Termék címkék: mosószer, szenzitív

Keresés