Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Sonett

Sonett

Minden felhasznált összetevő 100%-ban, biológiailag tökéletesen lebomlik és mentes minden allergiát okozó anyagtól. A tiszta növényi szappanok olajai és a felhasznált esszenciális olajok 100%-ig ellenőrzött biodinamikus vagy ellenőrzött ökológiai termesztésből származnak.

Valamennyi SONETT termék különösen bőrbarát, allergiások számára kifejezetten ajánljuk a Szenzitív termékcsaládot.

A SONETT cég mint az egyik úttörő, már 1977 óta elkötelezett az ökológiai mosó- és tisztítószerek előállításában . A kiváló minőségnek köszönhetően a SONETT márka mára csaknem minden európai országban keresett.

A termékek székhelye Deggenhausertal-ban található, a Bodensee közelében. Felelősséggel vállalt feladatuknak tartják a mosásra, illetve tisztításra használt víz újra természetessé válásának segítését.

 

 

A termékek nem tartalmaznak enzimeket, kőolajszármazékból eredő tenzideket, szintetikus illat-és színezőanyagokat, tartósítószereket, fehérítőaktiválókat, és nem alkalmaznak sem génmanipulációt, sem nanotechnológiát előállításuk során, valamint az összes termékük tökéletesen enzimmentes.

A különleges gyártási technológiához tartoznak az oloid geometriai formában ritmizált anyagok. Dinamizált adalékok hozzáadásával segítik a mosás során felhasznált víz természetbe történő visszavezetését.

 

Ritmizált tisztítószer adalékok és örvénylővíz

Ritmizált Tisztítószer Adalékok 

 

A SONETT sok termékhez balzsamos adalékokat alkalmaz, amelyeket úgynevezett oloidkeverőben ritmizálnak. Ez a balzsamos adalék a következőket tartalmazza: arany, fenyőtömjén, mirha gyanta, babérlevél, olívaolaj és rózsa só. Ezeket az alkotóelemeket finomra őrlik és vízzel emulgeálják, ami ezután oloidkeverőben lemniszkáta (nyolcas alakú) formában végig örvénylik. Ezt a ritmizált szubsztanciát aztán kis adagokban hozzáadják a SONETT termékekhez a gyártás során.

 

Amíg a centrifugális mozgás élettelenné teheti az szubsztanciákat, addig a ritmizált lemniszkáta mozgás vitalizáló hatású az anyagokra.

A gyártás során felhasznált vizet egy különleges áramoltatási rendszeren keresztül teszik élővé -  12 darab,  sorban egymáshoz kötött tojás alakú üvegedényen való átfolyatással, így úgynevezett örvénylő vizet kapnak.

 

A Sonett cég társadalmi felelősségvállalása

 

A SONETT cég átgondolt társadalmi felelősségvállalása a  gyártáson felül az is, hogy keresi a megújuló, alternatív energiaforrásokat, figyelemmel kíséri a gyártás során keletkező CO2 mennyiségének minimális szinten tartását az üvegházhatás mérséklése céljából. A hármas tagozódású társadalmi megvalósulást szem előtt tartva ezen felül lehetővé teszi a fogyatékkal élő emberek foglalkoztatását.

A termékek előállításánál különös figyelmet fordítanak arra, hogy minden anyag biológiailag lebomló legyen, ezáltal a víz természetes egyensúlya megmaradjon.

 A Sonett termékek minősítései

 

CSE címke garantálja a magas minőségi gyártási feltételrendszernek való megfelelést. Ennek alapján a termékek nem tartalmaznak enzimeket, kőolajszármazékból eredő tenzideket, illat-és színezőanyagokat, tartósítószereket, fehérítőaktiválókat, és nem alkalmaznak sem génmanipulációt, sem nanotechnológiát előállításuk során. A tiszta növényi szappanok és illóolajok ellenőrzött biodinamikus vagy ellenőrzött ökológiai termesztésből származó növényekből készülnek. Az áram és fűtés ellátás 100%-ig megújuló energiaforrásokból fedezve, amelyet a PreCert Consulting & Audits szervezet ellenőriz.

Vegan Society címke szavatolja, hogy a termékek nem tartalmaznak állati összetevő (három termék kivételt képez, a szilárd és folyékony folttisztító és a padlóápoló viasz), továbbá a címke azt is biztosítja, hogy a SONETT nem végez vagy végeztet semmiféle állatkísérletet.

STOP CLIMATE CHANGE  (állítsuk meg a klímaváltozást!) minősítés a legmagasabb norma átfogó COvizsgálatra és minősítésre. A pecsét szavatolja az egész vállalkozás vizsgálatát a COkibocsátásra és COkeletkezését okozó minden folyamat átláthatóságára vonatkozólag. A vizsgálat bizonyítja, hogy a fűtés és elektromos áram felhasználásán túl a Sonett semmiféle CO2-t nem bocsát ki.

NCP - Nature Care Product  címke szavatolja, hogy a termékek csak természetes alapanyagokból állnak, nincs bennük mikroműanyag, génmódosított alapanyag, szilikon. Pálmaolaj csak akkor és ott van bennük, ahol az elkerülhetetlen, abban az esetben is bio forrásból. A termékek csomagolása átgondolt - újra felhasználható vagy újrahasznosítható.

Klímasemleges

A Sonett ClimatePartner minősítéssel rendelkezik, amit a TÜV Austria évente ellenőriz. Ez a minősítés bemutatja az egész vállalat elemzését az összes működési folyamat CO₂-kibocsátására vonatkozóan az Üvegházgázok Protokollja szerint. Az elemzés azt garantálja, hogy a Sonett egyáltalán nem termel CO₂-kibocsátást fűtés és elektromos energia által. Az elkerülhetetlen CO₂-kibocsátást az aranystandardnak megfelelően ellensúlyozzák a klímavédelmi projektek támogatásával: Klímasemleges minősítés azonosítási száma itt érhető el.

 

A minőségi irányvonal - felelősséggel a víz iránt!

 

Keresés