Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Tudástár

Tudástár

A Dr. Hauschka kozmetikumok 50 éve nyújtanak ápolást tetőtől talpig. Tartson velünk, és ismerje meg sokrétű Kozmetika Kultúránkat. Itt tudhat meg többet a háttérben zajló folyamatokról, projektekről és a márka képviseletében dolgozó emberekről.

Ebben a dokumentumban részletesen olvashat a Re-Lux termékek hátteréről és a termékekről.

Itt olvashat néhány személyes tapasztalaton alapuló ajánlást Re-Lux termékek használatáról.

 

A Natura-Sophia Kft. hivatalos magyarországi forgalmazója a Dr. Hauschka és a Sonett termékcsaládoknak. A két német gyártó valós emberi szükségletet elégít ki, olyan módon, hogy a készítmények bio, ezen felül a lehető legnagyobb mértékben biodinamikus termelésből származó növényi alapanyagokból készülnek A termékfejlesztésnél az ember ismerete és igénye kerül a középpontba, nem a piaci tendenciák.
Szinte egy csoda részesének érezheti magát. A kozmetikus kezei lassú mozdulatokkal köröket rajzolnak az Ön testére, anélkül, hogy erős nyomást fejtenének ki. Ennek ellenére képesek az izomzatot és a szöveteket mélyre hatóan ellazítani. Egy kevés rózsa- vagy levendulaillatú Dr. Hauschka ápoló olaj – többre nincs szüksége a Dr. Hauschka természetes kozmetikumokkal dolgozó kozmetikusnak.
Nyugalom. Nincs nyüzsgés az ember körül, nem szól a zene. Odafigyelés. Kizárólagos figyelem. Ehhez pedig olyan kezek, amelyek tiszteletben tartják az ember határait, és mégis mélyen ható az érintése. Csak vágyálom lenne? Nem. Kozmetikai kezelés egy Dr. Hauschka természetes kozmetikumokkal dolgozó kozmetikusnál.

Meleg és figyelmes odafordulás. Egy kis idő, hogy önmagunkkal találkozzunk. Odafigyelni testünk jelzéseire és tetőtől talpig ellazulni. Olyan, mintha egy wellnessüdülésről lenne szó? Bizonyos értelemben igen. Azzal a különbséggel, hogy minden nap, reggel és este az otthonában is része lehet benne, a Dr. Hauschka termékekkel végzett természetes testápolásnak köszönhetően. Mindennapi testápolási rituálénk alfája és omegája ugyanis a meleg, az odafordulás és a saját ritmus.

A gazdasági tevékenységet sokféleképpen lehet végezni. A vállalatok hatalmas felelősséggel bírnak, első és legfontosabb helyen az ügyfeleivel szemben. Végül is a cégek azért léteznek, hogy a vásárlók igényeit kiszolgálják.

Azt gondolhatnánk, összekeverjük az összetevőket, teszteljük, és máris elkészül. Az új Dr. Hauschka termékek kifejlesztését azonban nem egyszerűsítjük le ennyire. Minden kozmetikum kifejlesztésére sok időt szánunk, és nagy csapatokban dolgozunk.

Ön úgy fogalmazna, hogy az Önök által gyártott arckrém egy műalkotás? Úgy véljük, a Dr. Hauschka kozmetikumokra igaz ez az állítás. Ezen felül személyiséget tulajdonítana egy növénynek? Igen, és ha új kozmetikai terméket fejlesztünk és gyártunk, akkor foglalkozunk a növény életrajzával is. Abból a kérdésből indulunk ki, hogy milyen igényei vannak ma a bőrnek, és olyan gyógynövényeket, viaszokat és olajokat keresünk, amelyek ehhez a szükséglethez a legjobb támogatást adják.

Keresés