Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Üzletünk, Rólunk

A Natura-Sophia Kft. hivatalos magyarországi forgalmazója a Dr. Hauschka és a Sonett termékcsaládoknak. A két német gyártó valós emberi szükségletet elégít ki, olyan módon, hogy a készítmények bio, ezen felül a lehető legnagyobb mértékben biodinamikus termelésből származó növényi alapanyagokból készülnek A termékfejlesztésnél az ember ismerete és igénye kerül a középpontba, nem a piaci tendenciák.

A Natura-Sophia Kft. munkatársai a világot azáltal szolgálják, hogy a lehető legszélesebb körhöz juttatják el a termékeket és azt a szemléletet, amit a termékek hordoznak.

A mindennapi munkát - a szakmaiságot és a hitelességet előtérbe helyezve-, a termékek szellemi hátteréhez kapcsolódva végzik.

Az emberi kapcsolatokat az egymás iránt érzett bizalom, tisztelet és elfogadás, a munkánkban való teljes jelenlét, tudatosság és rugalmasság határozza meg a csapaton belül, és a partnerekkel.

A Natura munkatársai, vezetői, tulajdonosa törekszenek arra, hogy a lehető legjobbat és legtöbbet tudjanak nyújtani az embereknek közösségük munkája által, ezért tudatosan fejlesztik egyéni képességeinket, erősítve a csapat értékét és a cég eredményességét.

Szándékuk szerint, a cég által elért eredmény fenntartja a céget és lehetőséget teremt a fejlődésre. Egyben biztosítja a közösség tagjainak megélhetését, és olyan antropozófiai alapokon nyugvó kezdeményezéseket kíván támogatni, amelyek gyógyító impulzusként képesek hatni a társadalomban.

A múltat és annak minden eredményét elismerik, tiszteletben tartva elődeiket és mindazt, amit létrehoztak, hiszen nélküle nem létezne a jelen, amire a jövő épül.

Keresés