Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Re-Lux

Re-Lux

ÉLETERŐK ERŐSÍTÉSE

 A Re-Lux technika révén lehetővé vált az életerők "energiaforrásokban" vagy akkumulátorokban történő nagymértékű sűrítése és erősítése válogatott szubsztanciákon keresztül. Az életerők megerősítése által, ellensúlyozzuk a mai élettel járó elektrostressz tüneteket - amiket a rohamosan bővülő technikai eszközök váltanak ki-, mint a vitalitásvesztés, fáradékonyság, a nyugodt alvás hiánya, a feledékenység vagy a fejfájás.

Az elmúlt 200 év technikai fejlődését az anyagból kiszabaduló erők határozták meg. Ezek a mechanikai hő, a villamos energia, a mágnesesség, az elektromágnesesség és a radioaktivitás. Másrészről, mindegyik előbb felsorolt "gravitációs erőhöz" tartozik egy megfelelő ellensúly, egy könnyűségi erő vagy egy életerő.

Az egész légkört áthatja a vitalitás. Ahol élet és növekedés van, ott minden keletkezésben és létesülésben van. A keleti kultúrák Qi-erőknek nevezik őket, az egyiptomiak Anch-nak hívták őket, Arisztotelész az éterről beszélt, amely az egész csillagos világot áthatja. Az élet- vagy étererő négy típusra osztható: élet-éter, kémiai- vagy hang-éter, fény-éter és hő-éter.

Fizikai erők (nehézségi erők)

Életerők (könnyűségi erők)

Mechanikai erők

Hőéter

Elektromosság

Fényéter

Mágnesesség

Kémiai- vagy hangéter

Radioaktivitás

Életéter

Kutatásaink szerint, az anyagok, a mozgások és ritmusok, az arányok és formák belső természetének újszerű megértése révén lehetséges az éterikus erők felerősítése. Ezek fokozásával, a környezeti belégzés és kilégzés, eléri a természetes egyensúlyt, és hatására az emberben újra kialakul ezek természetes belső egyensúlya.

Életerők növelése

 

AZ ELEKTROMÁGNESES SUGÁRZÁS A MINDENNAPI ÉLETBEN

A mai világban egyre nehezebb egészséges légkörben élni. Számos elektromágneses sugárzás hatással van ránk, sok érkezik a külső térből, de számos a belső tereinkben keletkezik. Saját eszközeik is nagyon erős jeleket adnak ki, és így magas sugárterheléshez vezethetnek a terekben - kifejezetten úgy tervezték őket, hogy áthatoljanak a falakon és a mennyezeten. A "jeladóbarát" eszközök listája egyre hosszabb. A routerek és számítógépek mellett a játékkonzolok, televíziók, kamerák, füstérzékelők és még a villamosenergia-mérők is jeladóberendezéssel vannak felszerelve. Az elektroszmog másik forrását az elmúlt években nagy mennyiségben telepített fotovoltaikus (napelemes) rendszerek használata okozza, de listáznunk kell az 5G és társainak hatását is.

RE-LUX ENERGIAFORRÁSOK

Az elektroszmog ellensúlyozásának egyik módja az összes hálószoba, nappali és munkahely fizikai árnyékolása. A külső forrásokat sem lehet teljes mértékben kizárni élettereinkből és a saját eszközeinket, mint a telefon, számítógép vagy elektromos sütő pedig életvitelszerűen magunk közelében tartjuk. RE-LUX-forrás termékekkel ezért nem a kizárás elvén, hanem más megközelítés alapján kínálunk támogatást. Arra törekszünk, hogy segítsük és megerősítsük azt, amit a mai technológia többlete elnyom vagy gyengít, nevezetesen az életerőket. Ily módon minden élőlénynek lehetőséget kínálunk, hogy visszanyerje teljes élet- és fényerejét.

Innen ered a nevünk, Re-Lux: latinul "újra fény".

A RE-LUX-forrás erejéhez különleges tulajdonságokkal rendelkező anyagokat használunk, többek között:

• Szilícium - fényáteresztés

• Magnézium – fénymegtartás

• Méhviasz – fény- és hőtárolás

• Arany – az összes fénytulajdonság koncentrációja

Ezeknek az anyagoknak a pontosan meghatározott kombinációja és térbeli elrendezése lehetővé teszi mind a négy élet- vagy éteri erő felerősítését.

Ily módon az elektromos vezetékekből, inverterekből, Wi-Fi-ből, mobilkommunikációból, 5G-ből és az elektromágnesesség alapján működő összes technológiából származó elektroszmogot természetes, kiegyensúlyozó és konstruktív erővel lehet ellensúlyozni.

A RE-LUX erő nem csökkenti az elektroszennyezést kialakító erőket, nem gyengíti, hanem kiegyensúlyozza azokat.

Az elmúlt húsz év kutatásai kilenc különböző energiaforrást eredményeztek, amelyek szerkezetükben, anyagukban és hatásmechanizmusukban különböznek egymástól. A jelenleg folyó kutatásainkban többek között bazalttal, turmalinnal, borostyánnal, shungittal és antimonittal foglalkozunk. Termékeinkhez elsősorban a következő három energiaforrást alakítottuk ki:

RE-LUX ENERGIAFORRÁSOK

♦ RE-LUX-forrás az elektroszmog harmonizálásáért

♦ Vasforrás a vitalitásért és életenergiáért

♦ Aranyforrás a harmóniáért és az egyensúlyért

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Keresés