Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sonett Gépi mosogatószer 1 kg

Ár:
3.550 Ft
Egységár: 3.550,00 Ft/kg
Enzim-, felületaktív anyagok- és agresszív fehérítőszer-mentes, de ennek ellenére az erősebb szennyeződések esetén is hatásos.
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Sonett Mosogatógép öblítő 0, 5 liter Sonett Mosogatógép öblítő 500 ml
1.850 Ft
Sonett Regeneráló só 2 kg Sonett Regeneráló só 2 kg
1.750 Ft

Leírás

Kapható: 1 kg, 3 kg

Enzim-, felületaktív anyagok- és agresszív fehérítőszer-mentes, de ennek ellenére az erősebb szennyeződések esetén is hatásos.

Fontos: A mosogatógép vízlágyító berendezését egy fokkal magasabbra kell beállítani a valós vízkeménységnél.

Alkalmazás: Apró szemű koncentrált por megfelelő minden háztartási mosogatógéphez 75°C-hőmérsékletig. Kizárólag csak mosogatógépben mosható eszközökhöz használható. Ne alkalmazza ezüstre, ólomkristály üvegre vagy kézzel festett porcelánokhoz.

Adagolás: 15-30 ml / mosogató ciklus.

Fontos tudnivalók a kiváló eredményért: Állítsa be a mosogatógépbe beépített vízlágyítót, hogy 1 fokozattal keményebb vízhez, mint a valós vízkeménység. Pl. ha II. fokozatú a vízkeménység (8,4 - 14 nk°) akkor állítsa III. fokozatra a mosogatót (>14 nk°). Ehhez a mosogatógép használati utasításában lehet több információhoz jutni. Ne felejtse a Regeneráló sót és Mosogatógép öblítőt mindig újra tölteni.

Az összetevők eredete és tulajdonságai:

A szilikát homok és nátrium-karbonát egyesülésének az eredménye, lúgosságának köszönhetően képes arra, hogy a tányérokon lévő zsírlerakódásokat elszappanosítsa, ezáltal pedig a szennyeződéseket vízben oldhatóvá teszi. Emellett, a szilikátok a tányérra lerakódott étel maradványokat felduzzasztják, fellazítják, így a szennyeződés könnyen eltávolíthatóvá válik. A nátrium-karbonát a só és mész reakciójának eredménye, amely eloszlatja a zsírt apró zsír cseppek formájában, így támogatja a szilikátok zsíroldási tulajdonságát.

A vízkő lerakódás megelőzése érdekében fermentált cukor tartalmú melaszból származó citromsavat is tartalmaz ez a mosogatószer, ami megköti a vízben oldott vízkeménységet okozó ionokat.

Ez nagyon fontos, mert köztudott hogy a mosogatógépen nem lágyítják kellően a vizet annak ellenére, hogy beépített ioncserélővel rendelkeznek (vízlágyító).

Különleges tulajdonságok:

Mindazonáltal, hogy tartózkodunk minden agresszív klóros fehérítőtől, foszfátoktól, szintetikus ezüst védő vegyületektől, enzimektől stb. a makacs lerakódásokat is rendkívül könnyedén eltávolítja.

Összetevők:

List of ingredients as per EC 648/2004

Product declaration

%

Sodium citrate, sodium carbonate, sodium percarbonate, sodium metasilicate, sodium silicate *certified organically grown

Citrate

Citromsav

>30

Sodium carbonate

Nátrium-karbonát

5-15

Sodium percarbonate

Nátrium-perkarbonát

5-15

Silicate

Szilikátok

>30

Minősítések:

  • Vegan
  • Stop climate change
  • CSE label
  • Eco Garantie

Vegánquestion_mark igen
Termék címkék: gépi mosogatószer, mosogatószer

Keresés