Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Re-Lux-Forrás fénycsepp

Ár:
158.000 Ft
Egységár: 158.000,00 Ft/db

♦  Elektroszmog harmonizálás

♦  Stresszoldás

♦  Jó közérzet növelés

A Re-Lux-forrás fénycsepp harmonizáló és fényerővel áthatott erőteret hoz létre.

Elérhetőség: Belső raktáron - külön csomag
Menny.:db

Leírás

Re-Lux (latin re=újra, Lux=fény). Elektromos szmognak kitett lakó- és munkahelyi helyiségekben valamint útközben használható. Re-Lux-forrás termékeink nem árnyékolnak és nem vernek vissza semmilyen sugárzást, hanem az elektroszmog ellensúlyozása érdekében a testet kiegyensúlyozó és táguló energiamezővel látják el.

Alkalmazás:

Re-Lux-forrás fénycsepp beltérben és kültéren is használható. Speciális üvegötvözetünknek és különleges formájának köszönhetően az energiák nagyon erősen és messzire hathatnak a környezetbe, és kitölthetnek egy körülbelül 25 m²-es helyiséget. Mivel a fénycsepp erejét a falak mérséklik, ajánlatos magunkkal vinni abba a helyiségbe, ahol tartózkodunk.

A fénycsepp utazás során, útközbeni használatra is alkalmas, így a Re-Lux-forrás fénycsepp például szállodában, repülőn, autóban vagy vonaton is képes védő és kiegyensúlyozó hatást kifejteni. Elektromos autóban való használatra kifejezetten ajánlott a belső erőtér kiegyensúlyozására.

Összetevők: Speciális üveg, energetizált ásványi porok        

Méretek: átmérő körülbelül 100 mm, magasság körülbelül 45 mm, tömeg körülbelül 0,5 kg

Hatótávolság: legalább 25 m²

Gyártás: A Vasforrás fénycsepp a Lichtblick e.V. Glass Art and Research vállalattal szoros együttműködésben készül. Energetizált ásványi porunkat gondosan, kézzel keverjük be az olvasztási folyamatba.

Ápolás: Szükség esetén az energialencse nedves ruhával tisztítható.

Kezelése: Védeni kell az erős fizikai behatásoktól. A közvetlenül a terméken lévő idegen anyagok (beleértve a ragasztószalagot vagy hasonlókat) a hatás megváltozásához vagy csökkenéséhez vezethetnek. Ha ezeket eltávolítja, az eredeti hatás visszaáll.

Eltarthatóság: Ha termékeinket megfelelően kezelik, az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy hatékonyságuk nem csökken.

Re-Lux-Forrás anyagok

RE-LUX-forrás erejéhez különleges tulajdonsággal bíró anyagkombinációt használunk: 

• Szilícium - fényáteresztés

• Magnézium – fénymegtartás

• Méhviasz – fény- és hőtárolás

• Arany – az összes fénytulajdonság koncentrációja

Ezeknek az anyagoknak a pontosan meghatározott kombinációja és térbeli elrendezése lehetővé teszi mind a négy élet- vagy éteri erő felerősítését.

Ily módon az elektromos vezetékekből, inverterekből, Wi-Fi-ből, mobilkommunikációból, 5G-ből és az elektromágnesesség alapján működő összes jövőbeli technológiából származó elektroszmogot természetes, kiegyensúlyozó és konstruktív erővel lehet ellensúlyozni. A RE-LUX erő nem csökkenti az elektroszennyezést kialakító erőket, nem gyengíti, hanem kiegyensúlyozza azokat.

Keresés