Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kosmeo - Kádas Ágnes könyve

Ár:
4.800 Ft
Egységár: 4.800,00 Ft/db

Ember - Növény - Kozmosz harmóniája

A Dr. Hauschka kozmetikumok hatékonyságának vizsgálata

Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Ember - Növény - Kozmosz harmóniája

A Dr. Hauschka kozmetikumok hatékonyságának vizsgálata

A szerzőről

Kádas Ágnes elsőként kezdte el a Dr. Hauschka kozmetikumok forgalmazását Magyarországon 1992-ben. Az antropozófiai alapokon készülő kozmetikumokat úgy ismerte meg, hogy a kozmetikumokat gyártó cég, a WALA akkori vezető munkatársa, Karl Kossmann Budapesten tartott előadást, amit Ágnes tolmácsolt. Ekkor kapta Kossmann úrtól az első Dr. Hauschka Rózsakrémet ajándékba. Nem sokkal utána építész pályafutását maga mögött hagyva, aktívan részt vett a német kozmetikai család hazai forgalmazásában.

Vezető munkatársa lett a 2003-ban alapított kereskedelmi cégnek, a Natura-Budapest Kft.-nek és szakmai vezetője a Dr. Hauschka kozmetikus képzésnek. A cég növekedésével az operatív feladatokat átadva, egyre több időt fordított szakmai anyagok fordítására és kutatásokat végzett a kozmetikumok alapjául szolgáló növények birodalmában. Folyamatosan gyarapította tudását a termékek hatásáról és a ritmikus előállítás különlegességéről.

A több évtizedes kutatásainak eredményét olvashatjuk könyvében.

Részlet a könyv bevezetőjéből

„A manapság fellépő nagyon sokféle bőrprobléma igen sokrétű „fejlődési” folyamatok eredménye. A kozmosszal való kapcsolat fokozatosan eltűnt a tudatból, egyre inkább a materiális világ felé fordult az érdeklődés, aminek az élet minden területén sokféle vonzata van. Nemcsak a táplálkozás, a táplálékok megtermelése, elkészítése, de egész életvitelünk és életszemléletünk olyanná alakult, hogy csupán a materiális összefüggések ismeretéből akarunk minden fellépő jelenségre - a szervezetünkre, annak működésére vonatkozóan is - magyarázatot találni.

Komoly kutatások folynak mind a bőrben lejátszódó folyamatok, mind a növények anyagi mivoltára vonatkozóan. A gyógyászatban éppúgy, mint a kozmetikában, az emberi organizmus minden működését anyagi változásoknak tekintik, és így kézenfekvő, hogy a gyógyításba és kozmetikába is egyre inkább bevonják a kémiai tudományok eredményeit, nemcsak a természetes vegyületeket, hanem a szintetikusan előállítottakat is. Ebben a szemléletben nem játszik szerepet az, hogy az ember nem pusztán materiális, hanem egyben szellemi lény, aki életfolyamatokkal és lelki történésekkel áthatott testben van jelen ebben a világban, és a testét csak holttestként lehet az anyagaira vonatkozóan vizsgálni. Amíg él, a test folyamatai alá vannak vetve élet-, lelki és szellemi folyamatoknak, melyek megváltoztatják a materiális törvényszerűségeket.”

Jó olvasást és töltekezést kívánunk!

Keresés