Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Trópusi Limitált Kollekció - sminktippek

Natura Sophia
2019. 03. 11. 08:52:00
Trópusi Limitált Kollekció - sminktippek

A Dr. Hauschka Trópusi kollekciót a trópusi pezsgés inspirálta

 

Engedje magát virágba borulni a Dr. Hauschka színes Trópusi Limitált Kiadású Kollekciójával! A játékos színek és megújult textúrák a frissesség erejével lendületbe hoznak.


Tüzes rózsa, vidám korall és édes zöld: igazi boldogság koktél! A Trópusi Limitált Sminkkollekció a valódi életörömöt hozza el ez év tavaszán. Szín, változatosság és egyszerűség: engedje magát inspirálni és készítse el az áhított sminket!

Sugárzó színeivel és könnyed alkalmazásával a Trópusi Kollekció mindenkit megismerésre és alkotásra hív.
A kollekció hangulatába betekintést nyerhet a következő rövid filmen:
https://www.instagram.com/p/BuX4KNiiqib/

 

 

Inspirációként a Dr. Hauschka nemzetközi sminkmestere, Karim Sattar megalkotta saját remekeit kifejezetten a Limitált Kiadású Trópusi Kollekcióhoz:

A merész smink

Kezdésként használja a bőrszínének megfelelő Dr. Hauschka Alapozót. Tegyen Korrektort azokra a területekre, melyek igénylik azt, majd finoman alkosson átmenetet, hogy a bőr egységes legyen. Ezt 

követően fixálja sminkjét Kompakt púderrel.

  1. Vigyen fel Szemhéjpúdert 01 (alabástrom) árnyalatban az egész szemhéj területére bázisként.
  2. Használja a Szemceruza Duó 02 zöld árnyalatát az egész mozgó szemhéjra, valamint az alsó szempillák tövébe. Satírozza el a színt kifelé irányuló mozdulatokkal a szemöldök felé.
  3. Adjon egy kis ragyogást a gyöngyház színű Krémes Szemhéjfestékkel: ujjbegyei segítségével könnyedén dolgozza a szemöldöke alá. A színek remekül kiemelik egymást és a krémes textúrának köszönhetően könnyen eldolgozhatóak.
  4. Ismét ujjbegyeit használva tegyen a mélyítő vonalba a Szemceruza Duó 01 réz árnyalatából.
  5. vízvonalat hangsúlyozhatja fekete Szemceruzával, mely drámaivá teszi megjelenését.
  6. Az erőteljes szempillafestés elengedhetetlen ehhez a sminkhez, vigyen fel gazdagon Dúsító szempillaspirált fekete árnyalatban pilláira.
  7. Emelje ki szemöldökét a Szemöldök és szemhéjpúder paletta segítségével, majd fixálja a Kiemelő szemöldök és szempillaspirállal.
  8. Emelje ki orcáit az Arcszínpúder duó 01, lágy sárgabarack árnyalatával. Alkosson egyedi hangsúlyokat a két szín használatával. Vigyen fel Bronzos Fénypúdert az arccsontra és a dekoltázsra.
  9. Emelje ki ajkait a külső kontúrok megrajzolásával Kiegyenlítő szájkontúr ceruza segítségével, majd körvonalazza és töltse ki a Szájkontúr ceruza 02 ámbrafa árnyalatával. Végezetül koronázza meg sminkjét a 03 rózsa színű Folyékony Fényrúzzsal.

Tartalomhoz tartozó címkék: arcápolás smink

Keresés