Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Re-Lux vitalizáló elem vízvezetékrendszerre

Ár:
1.450.000 Ft
Egységár: 1.450.000,00 Ft/db

♦  A víz élővé tétele

♦  Vitalizálás

♦  Mindenkinek a házban és a ház körül

A Re-Lux vitalizáló elemet vízvezetékrendszerhez kapcsolva energetizálja és vitalizálja a rajta átfolyó vizet. Az egész házban elérhetővé válik a létfontosságú frissítő víz: iváshoz, mosáshoz, főzéshez, fürdéshez, háziállatokhoz és növényekhez, valamint a kertben.
Elérhetőség: Előrendelhető szállítás 4-6 hét
Menny.:db

Leírás

A vízről ismert tény, hogy az egyik legérzékenyebb közeg – gyorsan felveszi és hosszú időn keresztül tárolja a környezetéből származó információkat. A Re-Lux vitalizáló elem vízvezetékrendszerre kapcsolva a víz ezen tulajdonságait felhasználva javítja annak minőségét.

A Re-Lux vitalizáló elem vízvezetékrendszerre való elem segítségével a víz energiával töltődik fel, revitalizálódik és észrevehetően finomodik az arany, gyémánt, rózsakvarc és oxigén erőinek köszönhetően. 

A Re-Lux vitalizáló elem vízvezetékrendszerben a víz komplex és intenzív revitalizációs folyamaton megy keresztül. Kezdetben a vas és az oxigén ereje hatja át, majd három örvénylési szakaszon megy keresztül. Egy pihenési időszak után további három örvénylési szakaszban arany erejével töltik fel.

Alkalmazás: A rendszert a fő vízvezetékre kell felszerelni így az egész házban elérhetővé válik a létfontosságú frissítő víz: iváshoz, mosáshoz, főzéshez, fürdéshez, háziállatokhoz és növényekhez, valamint a kertben.

Kérésre komplett aktívszén szűrőrendszert is szívesen biztosítunk.

Tartósság:  Az eddigi tapasztalatok alapján, termékeinknél szakszerű kezelés mellett, nem volt kimutatható hatékonyságvesztés.

Méretek: Sz × Ma × Mé: 460 × 690 × 370 mm 

Súly: kb. 12 kg

Ha nagyobb teljesítményre van szüksége: 

A Re-Lux vitalizáló elem vízvezetékrendszerre egység különböző méretekben kapható, a szükséges áramlási sebességtől függően. A Size II készüléket 10 vagy több fős háztartásokba, társasházakba ajánljuk; kérjük lépjen kapcsolatba velünk az árak egyeztetéséért.

Forduljon hozzánk bizalommal; azért vagyunk itt, hogy útmutatást és segítséget nyújtsunk.

Keresés