Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

RE-LUX-forrás mobiltelefon-karbonlap 5 darabos kiszerelésben

Ár:
82.800 Ft
Egységár: 82.800,00 Ft/db

♦  Elektroszmog harmonizálás

♦  Stresszoldás

♦  Jó közérzet növelés

A Re-Lux-forrás mobiltelefon-karbonlap lehetővé teszi a mindennapi életünkben egyre növekvő elektromágneses sugárzás harmonizálását és átalakítását.

Elérhetőség: Belső raktáron - külön csomag
Menny.:db

Leírás

Az elektroszmog ellensúlyozása érdekében a Re-Lux-forrás mobiltelefon-karbonlap kiegyensúlyozó, vitalizáló és növekvő energiát biztosít a szervezetnek. A Re-Lux-forrás mobiltelefon-karbonlap egyszerűen felragasztható okostelefonokra, vezeték nélküli telefonokra vagy WIFI-routerekre.

Hosszú évek kutatása után megalkotott Re-Lux termékeink lehetővé teszik mindennapjaink egyre növekvő rádiófrekvenciás sugárzásból származó szennyezésének harmonizálását és átalakítását. Intenzív fejlesztési munka után sikerült a Re-Lux energiákat optimálisan és tartósan szénszálakba integrálnunk, így a Re-Lux-forrás mobiltelefon-karbonlap megtartja erejét, nem veszít hatékonyságából.

Alkalmazás:

A Re-Lux-forrás mobiltelefon-karbonlap egyszerűen felragasztható okostelefonokra vagy közvetlenül a készülékek védőtokjába helyezhető. WIFI-routerekhez 2 Mobiltelefontelefon-karbonlap használatát javasoljuk. Tabletekhez vagy laptopokhoz a Re-Lux forrás elektro-karbonlapot ajánljuk. Ha lecseréli a készülékét, egyszerűen eltávolíthatja Re-Lux-forrás mobiltelefon-karbonlapot és ráragaszthatja az új készülékére. Általánosságban azt javasoljuk, hogy a lehető legkevesebbet használja mobiltelefonját és amikor teheti kihangosítva, távol a fejétől.

A rádiófrekvenciás sugárzás elleni védelemre ma nagyobb szükség van, mint valaha

- Az Egészségügyi Világszervezet a mobiltelefonok sugárzását „esetleg rákkeltőnek” minősítette, hasonlóan az olyan anyagokhoz, mint az ólom, a penész és az autó kipufogógáza.

-A Swiss Re, a világ egyik legnagyobb biztosítója, a mobiltelefon rádiófrekvenciás sugárzást a legmagasabb kockázati kategóriába sorolja.

Összetevők: Szén, Re-Lux-forrás szubsztanciák

Méret: 86x54 mm

Vastagság: kb. 0,2 mm

Eltarthatóság: Ha termékeinket megfelelően kezelik, az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy hatékonyságuk nem csökken.

Re-Lux-Forrás anyagok

RE-LUX-forrás erejéhez különleges tulajdonsággal bíró anyagkombinációt használunk: 

• Szilícium - fényáteresztés

• Magnézium – fénymegtartás

• Méhviasz – fény- és hőtárolás

• Arany – az összes fénytulajdonság koncentrációja

Ezeknek az anyagoknak a pontosan meghatározott kombinációja és térbeli elrendezése lehetővé teszi mind a négy élet- vagy éteri erő felerősítését.

Ily módon az elektromos vezetékekből, inverterekből, Wi-Fi-ből, mobilkommunikációból, 5G-ből és az elektromágnesesség alapján működő összes jövőbeli technológiából származó elektroszmogot természetes, kiegyensúlyozó és konstruktív erővel lehet ellensúlyozni. A RE-LUX erő nem csökkenti az elektroszennyezést kialakító erőket, nem gyengíti, hanem kiegyensúlyozza azokat.

Keresés