Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Re-Lux-Forrás fali elem

Ár:
150.000 Ft
Egységár: 150.000,00 Ft/db

♦  Elektroszmog harmonizálás

♦  Stresszoldás

♦  Jó közérzet növelés

A Re-Lux forrás fali elem a szilícium, magnézium, méhviasz és arany erejével harmonizáló és bővülő erőteret hoz létre.
Elérhetőség: Raktáron - személyes átvétel
Menny.:db

Leírás

A Re-Lux forrás fali elem a kívülről behatoló elektromágneses mezők, valamint a belső térben kialakuló elektroszmog kiegyenlítésére használható. Az elektroszmog okozta nyomást és stresszt kiegyenlítő, természetes erők ellensúlyozzák, amelyek a stressz hatást átalakítják. Ez azt jelenti, hogy még erősen szennyezett helyiségekben is védettnek érezheti magát.

Alkalmazás: A Re-Lux forrás fali elem használható hálószobában, nappaliban, tanteremben, valamint olyan iroda helységben ahol nagyobb számú számítógép és egyéb elektromos eszköz (WIFI, Bluetooth stb.) működik. Az elem könnyen felakasztható bárhová, ahol szabd felület van  falon.

Az Re-Lux forrás fali elem energiamezeje legalább 25 m²-es helyiséget képes kitölteni.

Használata:

• Csak beltéri használatra. Az elem nem vízálló. Kerülje a fali elem nedves ruhával történő tisztítását. Ha szükséges, megtisztíthatja egy tollseprővel vagy száraz ruhával.

• Óvja az erős  fizikai ütésektől

• Szennyezésre érzékeny: közvetlenül a terméken lévő idegen anyagok (pl. ragasztócsíkok vagy festék) a hatás megváltozásához vagy csökkenéséhez vezethetnek.

Tartósság:  Az eddigi tapasztalatok alapján, termékeinknél szakszerű kezelés mellett, nem volt kimutatható hatékonyságvesztés.

Méretek: H x Sz x Ma: 41 x 34,5 x 8,2 cm.

Súly: 0,8 kg

Re-Lux-Forrás anyagok

RE-LUX-forrás erejéhez különleges tulajdonsággal bíró anyagkombinációt használunk: 

• Szilícium - fényáteresztés

• Magnézium – fénymegtartás

• Méhviasz – fény- és hőtárolás

• Arany – az összes fénytulajdonság koncentrációja

Ezeknek az anyagoknak a pontosan meghatározott kombinációja és térbeli elrendezése lehetővé teszi mind a négy élet- vagy éteri erő felerősítését.

Ily módon az elektromos vezetékekből, inverterekből, Wi-Fi-ből, mobilkommunikációból, 5G-ből és az elektromágnesesség alapján működő összes jövőbeli technológiából származó elektroszmogot természetes, kiegyensúlyozó és konstruktív erővel lehet ellensúlyozni. A RE-LUX erő nem csökkenti az elektroszennyezést kialakító erőket, nem gyengíti, hanem kiegyensúlyozza azokat.

 

Keresés