Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

RE-Lux-forrás energiagömb

Ár:
395.000 Ft
Egységár: 395.000,00 Ft/db

Alkalmazási lehetőségek:

♦  Elektroszmogszennyezés beltéren és kültéren, még 5G-vel szemben is hatékony

♦  Fotovoltaikus, napelem rendszerek (például inverter)

♦  Biztosítékdobozok

A Re-Lux-forrás energiagömb felszabadíthatja a mesterséges elektromágnesesség által okozott feszültségeket.

Elérhetőség: Raktáron - személyes átvétel
Menny.:db

Leírás

A Reluxforrás energiagömb kézzel készített termék kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmazható. A fény- és az életerő jelentős áramlását biztosítja. Felszabadíthatja a mesterséges elektromágnesesség által okozott feszültségeket. Ezenkívül erősítheti az ember és a természet minden lényének életerejét. Az energiagömb nyugtató, erősítő, felszabadító és stresszcsökkentő hatású.

Összetevők: Az energiagömb esztrichből, duzzasztott agyagból és üveggolyókból áll. Minden alkatrészt Relux torony erővel gondosan feltöltött. A gömb mérete igazodik az erők oszcillációjához. A biztonságos állványhoz, gránitlaphoz van rögzítve az optimális hatékonyság érdekében.

Hatásmechanizmus: Az energiagömb minden összetevőjét gondosan átitatták a Relux forrás tornyának erejével. Ezzel elérjük a négyféle éter, különösen a fényéter és a kémiai éter fokozott terjedését, ami lehetővé teszi számunkra, hogy kiegyensúlyozó hatást gyakoroljunk a mesterséges elektromágneses erőkre.

Átmérő: 24 cm.

Súlya: gránit talapzattal együtt körülbelül 16 kg.

A hatás típusa és időtartama: 20 éves tapasztalatunk alapján termékeink hatása időben korlátlan. Folyamatosan vonzzák és felszabadítják az éterikus erőket, amelyek mindenütt jelen vannak a természetben.

Az energiagömb erőtere nagyon messzire ér, de körülbelül 9 méter sugarú körben a legerősebb.  A nehéz elektromágneses terhelések, mint például a Wi-Fi és az 5G, valamint a közelben lévő szerkezeti akadályok gyakran több energiagolyó használatát igénylik.

Elhelyezés

Az energiagömb 3 hatásterületre használható

1)    Kültéri területek

Javasoljuk, hogy teraszokra, erkélyekre vagy a kertbe helyezze őket, a lehető legnyitottabb helyen. Az energiagömb fagy- és időjárásálló. Moha megjelenésekor ajánlatos tiszta vízzel és szivaccsal tisztítani a felületet.

2)    Beltéri használat

Az energiagömb nappaliban és hálószobában is elhelyezhető.

3)    Biztosítékdobozok / PV rendszerek

Széles körben ismert, hogy a kívülről behatoló elektromágneses mezők, valamint a helyiségben keletkező elektromágneses mezők stresszt okozhatnak. Kevésbé igaz azonban, hogy a "dirty power" jelensége ismert lenne: zavaró feszültségmezők terjedhetnek a helyiségben a – gyakran rosszul szigetelt – elektromos vezetékekből. Ha az energiagömböt biztosítékdobozok és/vagy fotovoltaikus rendszerek inverterei közelében helyezzük el, interferenciamezőjük hatékonyan kompenzálható, és így az egész épületben megkönnyebbülés érhető el.

Re-Lux-Forrás anyagok

RE-LUX-forrás erejéhez különleges tulajdonsággal bíró anyagkombinációt használunk: 

• Szilícium - fényáteresztés

• Magnézium – fénymegtartás

• Méhviasz – fény- és hőtárolás

• Arany – az összes fénytulajdonság koncentrációja

Ezeknek az anyagoknak a pontosan meghatározott kombinációja és térbeli elrendezése lehetővé teszi mind a négy élet- vagy éteri erő felerősítését.

Ily módon az elektromos vezetékekből, inverterekből, Wi-Fi-ből, mobilkommunikációból, 5G-ből és az elektromágnesesség alapján működő összes jövőbeli technológiából származó elektroszmogot természetes, kiegyensúlyozó és konstruktív erővel lehet ellensúlyozni. A RE-LUX erő nem csökkenti az elektroszennyezést kialakító erőket, nem gyengíti, hanem kiegyensúlyozza azokat.

Keresés