Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Aranyforrás medál

Ár:
27.500 Ft
Egységár: 27.500,00 Ft/db

♦  Harmónia és egyensúly

  Hangulatjavítás

♦  Belső nyugalom

Az Aranyforrás medál ereje kiegyensúlyozó és hangulatjavító hatású lehet, és támogathatja a belső egyensúlyt.

Elérhetőség: Belső raktáron - külön csomag
Menny.:db

Leírás

Aranyforrás termékeinkben hasznosítjuk az arany erejét. A testben zajló harmóniát, egyensúlyt és ritmikus folyamatokat serkenti az Aranyforrás medál. Energiája támogatja a belső egyensúlyt, kiegyensúlyozó és hangulatjavító hatással bír.

Az arany az összes fém közül a legnemesebb. Jellemzője a különböző szélsőségek harmonizálásának képessége. Az arany hatása magában foglalja a természetben és az emberben működő kiegyensúlyozó folyamatokat. Az Aranyforrásban található anyagok speciális kombinációja és elrendezése révén az arany energiái koncentrálódnak és felszabadulnak a térben. A test harmóniáját és egyensúlyát az Aranyforrás termékek stimulálhatják és támogathatják. Serkenthető a vér keringési dinamikája és más ritmikus folyamatok. Általa megtapaszthatóvá válik a szívből áradó könnyedség, ami messze túlmutat a testen.

Alkalmazás: A medál éjjel-nappal viselhető, vagy közvetlenül a kívánt testrészre helyezhető.

Tájolástól függően más irányba hat a következők szerint.

Domború oldal a test felé mutat: az erő teljes mértékben a testre hat.

A domború oldal kifelé mutat: az erő a helység felé hat.

Átmérő: körülbelül 35 mm

Vastagság: 8 mm

Gyártás: Az energetizált ásványi porokat üvegfúvó mester olvasztja boroszilikát üveggé. Minden medál egyedi kézzel készített darab.

Ápolás: A medál szükség szerint puha nedves ruhával tisztítható.

Ötféle medált kínálunk, különböző hatásokkal.

Mind az öt medál hatásában kiegészíti egymást. Helyzettől és közérzettől függően hordhatók egyenként vagy különböző kombinációkban, és használhatók a mindennapokban.

Arany (latinul aurum)

Évezredek óta használják az aranyat ott, ahol a legnemesebbet, a legmagasztosabbat és a legmagasabbat kell megszólítani az emberben. Ez a királyok és istenek féme. A mesékben és mítoszokban a bölcsesség és a tökéletesség szimbóluma. Olyan tulajdonságokat sugároz, amelyeket úgy írnak le, hogy a legkorábbi történelem óta szoros kapcsolatban áll a nappal és a szívvel. Az aranyat az emberiség történetének egyik legősibb támogató szereként ismerjük, többek között a szív, a keringés és az immunrendszer erősítésére, valamint a reuma kezelésére.

Keresés