Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Aranyforrás fénycsepp turmalinnal

Ár:
180.000 Ft
Egységár: 180.000,00 Ft/db

♦  Harmónia és egyensúly

  Hangulatjavítás

♦  Belső nyugalom

Az Aranyforrás Fénycsepp turmalinnal ereje kiegyensúlyozó és hangulatjavító hatású lehet, és támogathatja a belső egyensúlyt. A turmalin tartalom az énerőket támogatja.

Elérhetőség: Belső raktáron - külön csomag
Menny.:db

Leírás

Az arany jellemzője, hogy képes a különböző szélsőségeket harmóniába hozni. Az arany hatása magában foglalja a természetben és az emberben élő kiegyensúlyozó folyamatokat, valamint a saját centrum erősítését és a kiáradás megtapasztalását. Aranyforrás fénycsepp turmalinnal termékünkben is felhasználjuk az aranynak fent leírt erejét. A turmalin emellett az énerőket erősíti és segít a tiszta gondolkodásban.

Az Aranyforrás fénycsepp turmalinnal energiái a szívtől kiindulva az egész testen átáramlanak. A test harmóniáját, egyensúlyát és ritmikus folyamatait az Aranyforrás fénycsepp turmalinnal serkentheti. Ereje támogatja a belső egyensúlyt, kiegyensúlyozó és hangulatjavító hatással bírhat. Emellett élénkíti az egész szoba hangulatát, és belülről ragyogóvá varázsolhatja a helyiséget.

Alkalmazás:

Az Aranyforrás fénycsepp beltéren és kültéren is használható. Speciális üvegötvözetünknek és különleges formájának köszönhetően az energiák nagyon erősen és messzire hathatnak a környezetbe, és kitölthetnek egy körülbelül 25 m²-es helyiséget. Mivel a fénycsepp erejét a falak mérséklik, ajánlatos magunkkal vinni abba a helyiségbe, ahol tartózkodunk.

Alternatív megoldásként az energialencse közvetlenül a testen használható, és a test stresszes területeire helyezhető. Kompakt formájának köszönhetően könnyen szállítható, és utazás közben is energizáló társ lehet.

Összetevők: Speciális üveg, energetizált ásványi porok        

Méretek: átmérő körülbelül 100 mm, magasság körülbelül 45 mm, tömeg körülbelül 0,5 kg

Hatótávolság: legalább 25 m²

Gyártás: Az Aranyforrás fénycsepp turmalinnal a Lichtblick e.V. Glass Art and Research vállalattal szoros együttműködésben készül. Energetizált ásványi porunkat gondosan, kézzel keverjük be az olvasztási folyamatba.

Ápolás: Szükség esetén az energialencse nedves ruhával tisztítható.

Kezelése: Védeni kel az erős fizikai behatásoktól. A közvetlenül a terméken lévő idegen anyagok (beleértve a ragasztószalagot vagy hasonlókat) a hatás megváltozásához vagy csökkenéséhez vezethetnek. Ha ezeket eltávolítja, az eredeti hatás visszaáll.

Eltarthatóság: Ha termékeinket megfelelően kezelik, az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy hatékonyságuk nem csökken.

Arany (latinum aurum)

Évezredek óta használják az aranyat ott, ahol a legnemesebbet, a legmagasztosabbat és a legmagasabbat kell megszólítani az emberben. Ez a királyok és istenek féme. A mesékben és mítoszokban a bölcsesség és a tökéletesség szimbóluma. Olyan tulajdonságokat sugároz, amelyeket úgy írnak le, hogy a legkorábbi történelem óta szoros kapcsolatban áll a nappal és a szívvel. Az aranyat az emberiség történetének egyik legősibb támogató szereként ismerjük, többek között a szív, a keringés és az immunrendszer erősítésére, valamint a reuma kezelésére.

Keresés